Gv jefuit...
2 participanți
Pagina 1 din 1
Gv jefuit...
Ieri ...din greseala mea...guild vault a fost jefuit...sau furat din Tabul 6 : 17 Titansteel, 4 Arctic Fur si cateva Gems. Itemele erau puse de catre mine pt a crafta iteme superioare pt guilda.
Nu este o problema mare, voi face rost si voi pune tot eu alte mats in locul acestora totusi din cauza aceste probleme am luat decizia ca Ofiterii sa nu mai aibe acces la Tabul 6, singurul cu acces fiind eu Gm-ul, astfel daca aveti nevoie de ceva din acest tab imi spuneti mie.
Gm out
P.S. Fuck the thieves
Nu este o problema mare, voi face rost si voi pune tot eu alte mats in locul acestora totusi din cauza aceste probleme am luat decizia ca Ofiterii sa nu mai aibe acces la Tabul 6, singurul cu acces fiind eu Gm-ul, astfel daca aveti nevoie de ceva din acest tab imi spuneti mie.
Gm out
P.S. Fuck the thieves
Discriminare!!!
Admin a scris:Ieri ...din greseala mea...guild vault a fost jefuit...sau furat din Tabul 6 : 17 Titansteel, 4 Arctic Fur si cateva Gems. Itemele erau puse de catre mine pt a crafta iteme superioare pt guilda.
Gm out
P.S. Fuck the thieves
Propun ca gm-ul sa fie sanctionat pentru pierderea acestor iteme cu ban si mute. Cine este cu mine sa ridice mainile in aer!!!
kiay- Mesaje : 19
Data de inscriere : 02/07/2010
Re: Gv jefuit...
Mogul fuck you ) .... asta s-a intamplat acum 3 luni... lol...so funny=))kiay a scris:Admin a scris:Ieri ...din greseala mea...guild vault a fost jefuit...sau furat din Tabul 6 : 17 Titansteel, 4 Arctic Fur si cateva Gems. Itemele erau puse de catre mine pt a crafta iteme superioare pt guilda.
Gm out
P.S. Fuck the thieves
Propun ca gm-ul sa fie sanctionat pentru pierderea acestor iteme cu ban si mute. Cine este cu mine sa ridice mainile in aer!!!
Re: Gv jefuit...
Admin a scris:Mogul fuck you ) .... asta s-a intamplat acum 3 luni... lol...so funny=))kiay a scris:Admin a scris:Ieri ...din greseala mea...guild vault a fost jefuit...sau furat din Tabul 6 : 17 Titansteel, 4 Arctic Fur si cateva Gems. Itemele erau puse de catre mine pt a crafta iteme superioare pt guilda.
Gm out
P.S. Fuck the thieves
Nu ma intereseaza cand s-a intamplat, vreau DREPTATE!!! Aplicam retroactiv legea
kiay- Mesaje : 19
Data de inscriere : 02/07/2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum