Schimbari minore
2 participanți
Play For Fun :: Play For Fun :: Spam
Pagina 1 din 1
Schimbari minore
recent...adica ieri sau azi...am primit si eu drepturi de moderator...si am inceput sa fac curatenie...ce nu era interesant a fost sters (doar vreo 2 toppicuri) si ce a fost interesant dar outdated a fost mutat in arhiva...o sa ma ocup si de sectiunea SPAM, dar momentan am revazut postu lu Psy unde zicea sa avem grija ce facem la liceu asa ca ma pun pe ceva probleme... ...
Spor la joc cand revine serverul...
P.S. Admine schimba in panou de administrare>general>Mesaje si Email-uri>configurare>subiecte>lungimea titlului pune la minim 1 sau 2...ca actual e 10...
Spor la joc cand revine serverul...
P.S. Admine schimba in panou de administrare>general>Mesaje si Email-uri>configurare>subiecte>lungimea titlului pune la minim 1 sau 2...ca actual e 10...
Hascki- Moderator
Data de inscriere : 12/12/2010
Varsta : 30
Localizare : Timisoara
Re: Schimbari minore
O sa postez tot aici...sa nu fac multi posting ca tot eu o sa trebuiasca sa imi atrag atentia...
1. nu o sa intru prea mult in wow saptamana asta adica pana prin 17 Ian ca am olimpiada la fizica si la chimie (laudama-s), dar asta va anunt sa nu ziceti ca m-am lasat de wow...
2. Eram pe youtube si chiar daca rubrica cu muzica a trecut merita mentionata :
1. nu o sa intru prea mult in wow saptamana asta adica pana prin 17 Ian ca am olimpiada la fizica si la chimie (laudama-s), dar asta va anunt sa nu ziceti ca m-am lasat de wow...
2. Eram pe youtube si chiar daca rubrica cu muzica a trecut merita mentionata :
Hascki- Moderator
Data de inscriere : 12/12/2010
Varsta : 30
Localizare : Timisoara
Play For Fun :: Play For Fun :: Spam
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum