Server Rowow copie Xwow
+14
clown66
issd
cd_cip
Sorin
Allya
Răzvan
Puky
Ayuka
Cristina
Cindycat
Hascki
Bursuc
soava
Admin
18 participanți
Pagina 6 din 6
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Server Rowow copie Xwow
Buna Cris, salut Bogdan. Nu mai joaca cred nimeni wow din PFF. Cum spunea si Bur : League of Legends .( Chiar daca el este slab la jocul asta )
Bogdan foarte bine ca te axezi pe scoala, este mai importanta decat credea fiecare atunci cand era in liceu si bacul chiar va fi important pentru viitorul tau.
Cris ma bucur ca ai mai dat un semn de viata, mai vb cu bur din cand in cand si ne intrebam ce mai faci :*
Ma bucur ca in RL totul merge bine
Bur m-a atentionat sa las o poezie sau ceva pe aici ca sa ii pot egala postul lui de mai devreme. Din pacate nu am talentul lui. ( Nu pot sa spun decat ca partea lui feminina este mai accentuata ).
Oricand daca vrei sa vorbiti cu noi lasati mesaj aici pe forum, eu cel putin primesc email de fiecare data cand cineva scrie pe forum. Chiar daca sunt cateva cuvinte. I miss you all.
Daca vreodata aveti timp si chef, poate reusiti sa faci download la LOL, ar fi interesant sa ne intalnim din nou. Deasemeni cum a spus si bur daca inca va mai atrage wow-ul pe Freakz eu pot intra oricand daca doriti pentru Stokade
Numai bine, o vara cat mai placuta si din partea mea
Psycho out.
Bogdan foarte bine ca te axezi pe scoala, este mai importanta decat credea fiecare atunci cand era in liceu si bacul chiar va fi important pentru viitorul tau.
Cris ma bucur ca ai mai dat un semn de viata, mai vb cu bur din cand in cand si ne intrebam ce mai faci :*
Ma bucur ca in RL totul merge bine
Bur m-a atentionat sa las o poezie sau ceva pe aici ca sa ii pot egala postul lui de mai devreme. Din pacate nu am talentul lui. ( Nu pot sa spun decat ca partea lui feminina este mai accentuata ).
Oricand daca vrei sa vorbiti cu noi lasati mesaj aici pe forum, eu cel putin primesc email de fiecare data cand cineva scrie pe forum. Chiar daca sunt cateva cuvinte. I miss you all.
Daca vreodata aveti timp si chef, poate reusiti sa faci download la LOL, ar fi interesant sa ne intalnim din nou. Deasemeni cum a spus si bur daca inca va mai atrage wow-ul pe Freakz eu pot intra oricand daca doriti pentru Stokade
Numai bine, o vara cat mai placuta si din partea mea
Psycho out.
bla bla
LoL is for noobs )
Allya- Mesaje : 8
Data de inscriere : 01/02/2011
Varsta : 37
Localizare : ploiesti
After so many years.... the heros.... may return
Sunt tare, tare curios care pe ce drumuri a luato, atata inactivitate , atatea lucruri petrecure in tot acest timp. Ideea e ca zilele astea mi s-a deschis pofta de wow, dupa ce am vazut trailarul la noul addon , si mi-am adus aminte de voi, de cel mai grozav timp care il asociez cu jocul. Nu stiu daca o sa ma reapuc, s-au daca o sa joc vreodata din nou, dar sunt curios daca mai e cineva acolo in abissul internetului din old PFF care vrea sa isi aminteasca the old times. Sper ca toti sunteti bine .
Puky- Mesaje : 17
Data de inscriere : 15/09/2010
Varsta : 33
Localizare : Barsau, Hunedoara
Pagina 6 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 6 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum